Pagina de start a forumului Paula Seling Paula Seling
Forumul oficial Paula Seling

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnire online cu Paula Seling

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Comunicari din partea managementului
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Side

Data înscrierii: 25/Iun/2010
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 9:13 pm    Titlul subiectului: Intalnire online cu Paula Seling Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ar fi foarte frumos sa se mai organizeze o intalnire online , avand in vedere ca nu s'a mai tinut de ceva timp...
Silvia

Data înscrierii: 21/Iun/2010
Locaţie: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi foarte frumos...dar trebuie sa tinem cont si de programul Paulei...din pacate vad ca nu a mai intrat pe site de ceva timp (cred)...banuiesc ca lucreaza cu Ovi...si din cauza asta trebuie sa o sustinem!
Sigur o sa organizeze ea intalniri online...pentru ca Paula nu isi uita niciodata prieteni (din ce vad pe site)...dar poate nu asa de curand (cred)! Wink Rolling Eyes
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Comunicari din partea managementului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum