Pagina de start a forumului Paula Seling Paula Seling
Forumul oficial Paula Seling

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Madalina Manole

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Discutii diverse
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Liana

Data înscrierii: 22/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Madalina Manole Răspunde cu citat (quote)

Fata draga ...azi sunt trista Crying or Very sad Crying or Very sad Nu poate fi adevarat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Enkde
Moderator

Data înscrierii: 13/Aug/2006
Locaţie: Brasov, Romania

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 6:12 pm    Titlul subiectului: ... Răspunde cu citat (quote)

Odihneasca-se in pace...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgiana

Data înscrierii: 06/Mai/2008
Locaţie: Arges

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad
Ludovic
Moderator

Data înscrierii: 13/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad
Sus
Roxxy
Moderator

Data înscrierii: 14/Sep/2007
Locaţie: Baia Mare

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad azi la 7 dim in drum spre aeroport am auzit la radio.. credeam ca iar au chef de glume proaste ca deobicei... e aiurea... foarte Sad. Odihneasca-se in pace.
Liana

Data înscrierii: 22/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ascultam piesa Lorei, Real man iar un vers ma duce cu gandul la fata cu parul de foc. You don't seem to understand who I am, what's the story...

Au trecut ore bune de azi dimineata de la aflarea vestii si sunt tot in soc. Sad I-am simtit fericirea dar si nemultumirea, tristetea, dorinta de autodepasire... poate si datorita faptului ca suntem nascute cam in aceeasi perioada sub semnul Racului. Am crescut fascinata de ea, de imaginea ei, de piesele ei, de bunatatea si optimismul de care dadea mereu dovada. A fost un model pentru mine. Nu as putea s-o judec aspru pentru gestul pe care l-a facut dimpotriva pot s-o inteleg din perspectiva zbuciumului sufletesc al sensibilului rac.
Nu ar trebui judecata sau condamnata cred ca totusi ar trebui pastrata o anumita decenta in comentarii (ma refer la toate aberatiile pe care le-am auzit azi la tv) fiindca subiectul e mult prea delicat pentru a fi "analizat" in asa fel de atatia oameni care si-au amintit azi brusc de existenta Madalinei.

Odihneasca-se in pace!
Sus
isabelmarcela

Data înscrierii: 09/Mar/2010
Locaţie: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Iul 15, 2010 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dumnezeu sa o ierte! Sad Sad Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
anabaias

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locaţie: Reading, England

MesajTrimis: Joi Iul 15, 2010 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am visat-o aseara toata noaptea, nu stiu ce-i cu mine, asa mi s-a intamplat si-n cazul Laurei Stoica, nu am fost mare fan dar am crescut cu muzica ei si a fost o perioada in care chiar o indrageam enorm de mult.
Ma doare enorm de tare ca lumea o judecata atat si e atata valva pe subiectul asta de parca asta ar aduce-o inapoi printre noi, cu siguranta linistea sufleteasca ii va fi umbrita si mai mult acum cu tot ce-i facem.....Sad(Sad(Sad(

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
djpro

Data înscrierii: 02/Iun/2010
Locaţie: Bucuresti - Craiova

MesajTrimis: Joi Iul 15, 2010 3:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu chiar nu inteleg nimic, era realizata, avea copilul dorit si era atit de frumoasa, la virsta ei arata perfect. De ce trebuia sa se sinucida? Parca ceva nu se leaga. Cred ca avea multe usi deschise pe oriunde iar cu banii nu cred sa fi avut probleme. Putea gasi oricand un mos ca Tintareanu sau Golumbeanu sa-i dea o "lopata de bani". Pacat, mare pacat...
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Paula Seling -> Discutii diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum