| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Liana

Data înscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 286
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 1:43 pm Titlul subiectului: Madalina Manole |
|
|
Fata draga ...azi sunt trista Nu poate fi adevarat! |
|
| Sus |
|
 |
Enkde Moderator

Data înscrierii: 13/Aug/2006 Mesaje: 541 Locaţie: Brasov, Romania
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 6:12 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
| Odihneasca-se in pace... |
|
| Sus |
|
 |
Georgiana

Data înscrierii: 06/Mai/2008 Mesaje: 934 Locaţie: Arges
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi." James Dean |
|
| Sus |
|
 |
Ludovic Moderator

Data înscrierii: 13/Aug/2006 Mesaje: 422
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
Roxxy Moderator
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 836 Locaţie: Baia Mare
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
azi la 7 dim in drum spre aeroport am auzit la radio.. credeam ca iar au chef de glume proaste ca deobicei... e aiurea... foarte . Odihneasca-se in pace. _________________ „Cei care viseaza ziua, cunosc multe lucuri care le scapa celor care viseaza doar noaptea.” (Edgar Allan Poe) |
|
| Sus |
|
 |
Liana

Data înscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 286
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ascultam piesa Lorei, Real man iar un vers ma duce cu gandul la fata cu parul de foc. You don't seem to understand who I am, what's the story...
Au trecut ore bune de azi dimineata de la aflarea vestii si sunt tot in soc. I-am simtit fericirea dar si nemultumirea, tristetea, dorinta de autodepasire... poate si datorita faptului ca suntem nascute cam in aceeasi perioada sub semnul Racului. Am crescut fascinata de ea, de imaginea ei, de piesele ei, de bunatatea si optimismul de care dadea mereu dovada. A fost un model pentru mine. Nu as putea s-o judec aspru pentru gestul pe care l-a facut dimpotriva pot s-o inteleg din perspectiva zbuciumului sufletesc al sensibilului rac.
Nu ar trebui judecata sau condamnata cred ca totusi ar trebui pastrata o anumita decenta in comentarii (ma refer la toate aberatiile pe care le-am auzit azi la tv) fiindca subiectul e mult prea delicat pentru a fi "analizat" in asa fel de atatia oameni care si-au amintit azi brusc de existenta Madalinei.
Odihneasca-se in pace! |
|
| Sus |
|
 |
isabelmarcela

Data înscrierii: 09/Mar/2010 Mesaje: 18 Locaţie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Iul 15, 2010 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Dumnezeu sa o ierte!  |
|
| Sus |
|
 |
anabaias

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 674 Locaţie: Reading, England
|
Trimis: Joi Iul 15, 2010 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am visat-o aseara toata noaptea, nu stiu ce-i cu mine, asa mi s-a intamplat si-n cazul Laurei Stoica, nu am fost mare fan dar am crescut cu muzica ei si a fost o perioada in care chiar o indrageam enorm de mult.
Ma doare enorm de tare ca lumea o judecata atat si e atata valva pe subiectul asta de parca asta ar aduce-o inapoi printre noi, cu siguranta linistea sufleteasca ii va fi umbrita si mai mult acum cu tot ce-i facem..... ( ( ( _________________ Promit ca nu te voi uita...Si daca n-ai sa fii cu mine...Vei exista in viata mea....Si-am sa ma rog sa-ti fie bine...
 |
|
| Sus |
|
 |
djpro

Data înscrierii: 02/Iun/2010 Mesaje: 55 Locaţie: Bucuresti - Craiova
|
Trimis: Joi Iul 15, 2010 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu chiar nu inteleg nimic, era realizata, avea copilul dorit si era atit de frumoasa, la virsta ei arata perfect. De ce trebuia sa se sinucida? Parca ceva nu se leaga. Cred ca avea multe usi deschise pe oriunde iar cu banii nu cred sa fi avut probleme. Putea gasi oricand un mos ca Tintareanu sau Golumbeanu sa-i dea o "lopata de bani". Pacat, mare pacat... _________________ Muzica...this is it
 |
|
| Sus |
|
 |
|