Acolo Sus

   05/05/2008

Zilele astea am lucrat la Acolo Sus, varianta in engleza si la Get Up Now in limba romana si… amandoua mi-au iesit mult prea triste.
Sper sa nu fie de vina ploaia de afara.
Sa stiti, insa, ca m-am gandit sa va spun doar atat: a meritat tot ce am trait in ultima perioada, a meritat pentru ca stiu ca protagonistii discutiei noastre sunt oameni care iubesc ca si noi, care plang ca si noi, care viseaza, ca si noi.

Oi fi eu tinta sagetilor multora, acum, insa stiu ca nu sunt singura si, candva, peste cateva generatii, cativa oameni vor simti rezultatul zbaterilor noastre.

Va multumesc mult.

Stiu ca asteptati sa va spun restul. I-am promis lui Radu ca n-am sa mai fiu lacrimogena. Asa ca, scurt si la obiect: restul a fost frumos. Florin Salam a cantat, cu mine, “Tu nu vezi?!” si mesajul piesei s-a ingreunat sub vocea lui. Dupa ce am terminat de cantat m-am intors spre un om din orchestra si am putut sa-i citesc pe buze: “foarte tare!”. I-am zambit si m–am adancit, iar, in realitatea de-afara.

Vedeti voi, din pacate oricare ar fi culoarea pielii noastre, preferintele muzicale, oamenii pe care–i iubim sau pe care ii respectam, realitatea lumii noastre este aceeasi si ne afecteaza pe toti.

Ne “revedem” curand.

Share this