Concert Jessy Dixon la Bucuresti

   01/10/2009

A fost o vara incarcata ce a urmat dupa o primavara la fel de plina.

Am lansat “Culeg vise” si “Believe”, am filmat un videoclip in Grecia, am participat la festivalul “Mamaia” cu “Prin ochii tai pot visa”-un cantec al lui Cristian Faur, am castigat locul 1, am deschis portile Cerbului de Aur, am fost in juriu la festival si am inmanat Trofeul Cerbul de Aur lui Antonino din Italia.

Am cunoscut multi oameni interesanti, am trecut prin momente tensionate, prin emotii, am cantat si am studiat mult, si s-a facut, pe nesimtite, toamna.

Nu-i asa ca toamna e dureros de evident ca a mai trecut un an, s-a dus vacanta de vara, cu vara cu tot, si acum urmeaza iarna si anul nou care, tot pe nesimtite, se va invechi si el?
Toamna are miros de coperti de plastic, de carti de la biblioteca si de zacusca.
Toamna e putin distanta, putin distrasa, ratacita printre masini prea multe si printre magazine. O gasesti plictisita si foarte frumosa mai ales pe strazile vechi, unde nu prea circula masini, in zilele senine, cand aerul de toamna aduna frunze de diferite nuante, pe trotuar.

Mai e putin pana pe 10 Octombrie cand va invit la spectacol, un eveniment ce inseamna mult pentru mine si pentru iubitorii muzicii frumoase – Concertul lui Jessy Dixon la Bucuresti in deschiderea caruia voi fi si eu intr-un mic recital cu orchestra.
Va spun si un mic secret: vom interpreta, la finalul serii, un cantec in duet !!!

Va fi frumos, va fi special… Sunt emotionata si… un pic stresata.
Si va astept cu drag la concert!

Pe 19 Octombrie Jurnalul National va scoate un al doilea album de colectie ce contine cele mai frumoase cantece pe care le-am inregistrat pana acum. E un cadou minunat pe care vi-l oferim, impreuna. Sper sa va bucurati de el.

Cu mult drag,
Paula

Share this