Cu trei ore înainte… - Paula Seling
1284
post-template-default,single,single-post,postid-1284,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Cu trei ore înainte…

Semifinala … Trei ore înainte.

Am repetat, a ieşit PREA BINE! Dacă ne iese la fel diseara, suntem cei mai fericiti! Doamne ajuta!
Ştiti cum mă simt? Eu nu ştiu. Nu simt emoţii, nu mai am, mi-au trecut aseară, toate, sper…
Acum astept sa treacă timpul. Am hotărât sa nu mai mergem la hotel după repetitiile de la 3 pentru ca doar ne-am obosi inutil , cu drumul si toate cele… Unde mai pui ca circulaţia va fi aglomerata de cei 15.000 de oameni care vor veni la semifinala.
Am ales sa mergem la masa aici. După aceea trebuie sa îmi spal parul sa stau din nou cu el pe bigudiuri. Arat foarte amuzant cu ele in cap. Intr-o zi o sa va arat o poza.

In timp pe doamna asta draguta imi spală parul îmi amintesc de întâlnirile ” cu noroc” sper, de zilele trecute.
Sa va povestesc: alaltaieri am fost programati la un matinal la TV2 . M-am trezit la 4.30 sa mă aranjez , sa mă pregătesc, la 5.30 ne lua maşina de la hotel. Când am ajuns la TV , am fost poftiti intr-o camera de protocol unde erau alţi invitaţi foarte draguti care ne-au poftit inauntru. Era si un domn in jur de 60 de ani , blondut, simpatic, care mi-a făcut cel mai frumos compliment de pana acum: ” How can you look so pretty so early in the morning? ” M-am fastacit, m-am dus sa-i întind mana sa-i multumesc, el mi-a spus: ” Hello, I am Johnny!” . Si m-am retras… Când colo ghiciti cine era… Exact! Era Johnny Logan, singurul artist care a câştigat Eurovisionul de 3 ori! Am si autograf, am si poza…

Partea cea mai faina acum vine: cel care făcuse programarea pt noi gresise ziua… De fapt aveam matinalul a doua zi si singurul “motiv” pentru care ne trezisem la ora aia a fost ca sa ne întâlnim cu Johnny Logan!:)))

Ieri m-am întâlnit cu Rybak si mi-am făcut si poza… Doar ca eu eram la machiaj cu bigudiurile in par:)))

Astea sunt gandurile mele înainte de semifinala…
Doamne ajuta!