Din nou, Eurovision. - Paula Seling
1274
post-template-default,single,single-post,postid-1274,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Din nou, Eurovision.

Dragii mei,
in primul rând vreau sa va multumesc frumos, încă o data, pentru tot sprijinul, pentru incurajari, susţinere, energia pozitivă pe care mi-ati trimis-o toată perioada aceasta, la “Dansez pentru tine!” . Sunteţi minunati!
As vrea sa clarific o situaţie creată de o ştire apărută recent, pe Internet, legată de participarea mea la Eurovision 2011.

Întotdeauna am simţit ca marile oportunitati in viaţa se ivesc fără ca noi sa banuim cat de mult poate sa insemne sa profiti de ele.
Nu mi-am propus sa particip la Eurovision nici anul trecut, nici anul acesta, propunerile , insa, au venit din partea unor oameni care vedeau munca mea potrivită pentru proiectele lor, iar eu m-am simţit onorata, atât in cazul lui Ovi cat si al lui Nadine.

Piesa “Perfect time” am scris-o pentru albumul meu nou pe care imi doresc sa îl ofer publicului in 2011, iar Paul Nanca, de la Fundatia Culturala Phoenix, care se ocupa de managementul meu a trimis piesa la diferite persoane din showbiz -ul românesc si internaţional, pentru a primi pareri obiective si competente. O reactie extrem de pozitiva a venit din Belgia, de la Olivier Vanhoute, un important promoter al Eurovision-ului. A urmat apoi un fel de reactie in lant. Acesta a trimis mai departe piesa si primul efect a fost acela ca Hugo Foets, de la King Entertainment, si-a aratat interesul sa faca ceva cu piesa. Am inteles ca agentia respectiva investeste mult in lansarea pe piata europeana a acestei Nadine, care se bucura de o popularitate imensa in tara ei – Republica Africa de Sud. Nadine se pare ca a primit si ea bine piesa, asa ca ea a luat repede avionul spre…Stockholm, intrucat piesa a fost incredintata pentru finisare unor producatori din Suedia. Rezultatul obtinut l-a determinat pe managerul lui Nadine sa ne ceara acordul pentru a inscrie piesa la selectia pentru Eurovision din…Elvetia, tara unde sunt admisi si compozitori straini. Nu am gasit niciun motiv sa refuz, asa ca … piesa poate fi deja vazuta si, daca doriti, chiar votata pe site-ul televiziunii elevetiene – http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos/perfect_time.
Nu am niciun fel de gand sa ma inscriu in concursul din Romania. Anul asta am fost onorata cu invitatia de a fi, alaturi de Ovi, gazda a selectiei nationale. VOm prezenta evenimentul din noaptea de Revelion si vom avea si cativa invitati, artisti din tara si de peste hotare. Sunt convinsa ca anul acesta vor participa foarte multi tineri compozitori si interpreti talentati si ca Romania va avea din nou o performanta frumoasa la Eurovision. La acest concurs, ca si la altele, important e sa participi! Si sa concurezi, in primul rand, cu tine insuti, sa cauti sa te auto-depasesti mereu, ca artist si ca om.