Din nou, in studio.

   19/01/2012

Oare ce ne ofera 2012? Am renuntat sa fac planuri, de ceva vreme, Dumnezeu stie bine ce e potrivit pentru fiecare dintre noi, iar eu ma adaptez drumului ce mi se ofera.

Ce-mi doresc, este sa cant mai mult. Si-am inceput bine, din punctul asta de vedere: o emisiune frumoasa, dedicata echipei noastre, la Suior(Maramures) , realizata de Televiziunea Romana – multumim, Marina Almasan si Luminita Dumitrescu, pentru TOT ce ati facut pentru noi de cand ne cunoastem!

Am avut si un spectacol plin de energie, cu public frumos, acasa, la Baia Mare, in Photo Club si se contureaza un proiect alaturi de Alexander Rybak pentru care ieri am lucrat pana tarziu.

Sunt foarte placut impresionata de Alexander, e un om de muzica talentat si sensibil, atent la detaii si implicat. Ce bine ca mai intalnesti, din cand in cand, si profesionisti de nivelul acesta! Abia astept produsul final, sper sa va faca placere sa ne ascultati, impreuna, pe scena, in curand.

Sunt cateva proiecte in lucru pe care as vrea sa vi le pot dezvalui insa trebuie sa asteptam pana cand se vor contura mai bine.
Si printre toate, imi doresc, foarte mult sa reiau scufundarile, drumetiile pe munte, poate si catararile, de ce nu?
Simteam nevoia sa o spun…

Voi cu ce ganduri ati inceput anul?

Share this