Dragoste de primavara

   27/02/2009

Intamplarile cele mai frumoase din viata apar fara sa te astepti.
Aseara, pe scena Salii Palatului, am cantat unul dintre catecele voastre preferate – “Eu ma duc la cununie” alaturi de orchestra Lautarii condusa de Maestrul Nicolae Botgros, la aniversarea dumnealui. A fost un spectacol maraton, de inalta tinuta, cu sala plina, lucru ce arata ca folclorul se afla la loc de cinste in sufletele noastre.
O sarbatoare a iubirii de oameni, o sarbatoare a oamenilor frumosi si buni, a romanilor.

La multi ani Maestre, la multi ani emisiunii “O data in viata”, sa aveti un nou sezon excelent, sa faceti la fel de multe fapte bune ca si pana acum. Va multumesc ca m-ati primit in casa voastra.

Saptamana asta, la Romaero, se intampla Targul International Nautic Bucuresti 2009. Pentru o perioada de criza, recunosc ca organizatorii au reusit o super performanta, aducand in Romania unele dintre cele mai luxoase yachturi din lume. Pentru cei care viseaza la mari indepartate si la o viata fara griji, marturisesc ca o vizita la bordul unei ambarcatiuni ca acestea iti indeplineste, pentru cateva secunde, acest vis.

Un alt lucru pe care vreau sa vi-l spun este faptul ca am ocazia sa lucrez, incepand din primavara aceasta, la capitolul imagine si imbracaminte, cu niste profesionisti. Se numesc INEDIT (www.confectii.com), sunt din Satu Mare, au magazine in Satu Mare, Baia Mare si Cluj . As vrea sa va arat cateva dintre pozele pe care le-am realizat pentru catalogul colectiei METROPOLIS pentru primavara – vara 2009 la Cluj, la hotelul SunGarden.

Share this