Dupa concert

   25/10/2007

Sa cantam in deschiderea lui Beyonce la Cluj a fost, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Ne-am pregatit intens, incercand sa acoperim orice fel de neprevazut, si bine am facut, caci, din cauza conditiilor meteorologice si a aglomerarii manevrelor de reabilitare a scenei, noi nu am avut timp sa facem probe de sunet. Momentul nostru, pe ceas pregatit 30 de minute, asa cum ni s-a cerut de catre managementul artistei, a continut piese dintre cele mai noi, de pe “Albumul pierdut“, la care publicul a reactionat foarte bine, dar si piese mai vechi pe care cei de pe stadion le-au cantat cu noi – Timpul, Ploaie in luna lui Marte, Noapte calda, Trebuie sa Dansezi.
Pe scena, alaturi de mine a fost trupa mea, alcatuita din Alex-chitara, Viky-clape, Radu-tobe, Dan-chitara bas, Anuca si Madalina-voci aditionale.

Dupa ce am terminat recitalul si am parasit scena am avut o super surpriza: Beyonce era in culise, a dat mana cu mine si mi-a spus: “great job!“. Martusisesc ca a fost unul dintre cele mai intense momente, cand am reusit si eu sa ingan, cumva, ca sunt admiratoare si fana a ei, ca iubesc ceea ce face si ca are, cu siguranta, o voce incredibila, un dar de la Dumnezeu.

Am stat ca un copil sa “absorb” fiecare sunet, fiecare nota muzicala pe care Diva le-a cantat. Show-ul pe care l-a oferit Beyonce impreuna cu echipa, cu scenografie, cu coregrafie, cu instrumentisti, cu lumini, a fost incredibil. Iar felul in care canta nu poate fi egalat. Exista, in lumea asta, oameni pe care daca-i vezi, langa care, daca stai, simti ca sunt vegheati de undeva, de Sus. S-o ajute Domnul sa inspire, in continuare, cat mai multi oameni, sa faca lumea asta mai buna.

Am parasit Clujul cu o mare tristete, aceea ca s-a terminat acest vis …

Share this