GET UP NOW !

   11/05/2007

“Don’t let anybody tell you what to do, that’s a shame
Don’t let anybody show you what are the rules of your own game …”

Am terminat noul videoclip! Si suntem incantati! Sper ca si voi! E-adevarat, e “un pic” diferit de celelalte .
Si rolurile pe care le joc in el sunt putin diferite de ce am facut pana acum, insa sunt sigura ca toate aceste noi ipostaze in care ma gasiti in noul clip se regasesc si in fiecare dintre voi, din cand in cand.

Ideea clipului apartine unui tanar si talentat regizor sarb – Rastko Petrovici care l-a creat inainte sa ma cunoasca, inainte sa afle ce cant, ascultand doar piesa si este aceea ca e facut dintr-o bucata (one shot video) si ca ma filmez singura (intr-adevar , cateva scene le-am filmat chiar eu, am primit si felicitarile echipei de filmare pentru asta :-)). Clipul surprinde inocenta celui care pozeaza in fata propriului aparat de filmat, stiind ca nu-l vede si nu-l aude nimeni, imaginandu-se in diverse ipostaze .

De ce “Get up now ! “ ?
Pentru ca apeleaza la partrea aceea din voi care ar vrea sa poata sa nu depinda de nimeni, sa se simta libera de orice fel de constrangeri.
Pentru ca era timpul sa va arat si partea aceasta din mine, aceea care are curajul sa se revolte atunci cand cineva incearca sa-i inabuse personalitatea.
Si pentru ca noul album are o atitudine fresh, increzatoare, optimista, cu cateva experimente, dar si cu piese de genul celor cu care v-am obisnuit deja.

Am filmat destul de mult timp pentru ca scenariul aparent simplu al videoclipului ascunde niste parti tehnice mai dificil de realizat -cele cateva personaje pe care le interpretez apar, in cateva cadre, impreuna, discuta intre ele.

E-adevarat, e greu sa fii o casa mica de productie, in lupta care a devenit promovarea unui albumului, in conditiile in care piata este “ocupata” deja de artistii sustinuti de label-urile mari. Totusi, Unicorn, cu ajutorul Fundatiei Phoenix, promoveaza calitatea concertelor live …
Si sper sa ne revedem cat de curand in cadrul turneului de promovare a noului album .

Si alte vesti noi si bune : Anita Doth, solista trupei 2 Unlimited si-a exprimat dorinta sa facem un duet pe piesa “If you want it “ –“Noapte calda” .

Intre timp…

Aveti incredere in voi si in ce faceti … Si nu uitati sa visati!

Share this