In studio

   10/01/2010

La multi ani!

Ca sa aflati cu ce ma ocup (nu, nu am plecat in vacanta desi tare mi-as dori), va spun doar un pic pentru ca stiti ca nu imi place sa vorbesc inainte de a se intampla niste lucruri: am primit, anul asta, trei piese ale caror variante demo m-au facut sa ma intreb la ce mai aveau compozitorii nevoie si de mine 🙂 iar acum e o mare provocare sa adaug pieselor ceva in plus cu interpretarea mea.
Asa ca de pe 1 Ianuarie stau in studio. Imi place, mai ales ca provocari ca astea (piesele sunt, toate, foarte grele) ma ajuta sa progresez.

Apropo de progres, am o mare destainuire de facut: stiti ca mult timp m-am pregatit singura, vocal, si imi place sa fac asta in continuare, insa am redescoperit-o pe doamna Gabriela Dutescu, terapeut vocal al spitalului ORL Panduri, care a avut grija de gatul meu in vartejul spectacolelor din Decembrie cand, cu trei, patru evenimente pe zi, am facut fata cu brio si inca ma mir ca vorbesc si cant fara oboseala. E reconfortant sa nu ai niciun fel de probleme “tehnice”, sa stii ca “rotitele” merg perfect pentru ca sunt unse si reglate periodic de un specialist! Nu stiu, acum, ce m-as face fara domnia sa!

Ieri am fost la “Atentie, se canta” si m-am intalnit cu Moculescu, dragul de el, care mi-a amintit inca o data cum intarziam la drum in turneul din Canada, inca de la aeroport. Eh, asa e “DIVISH” i-am zis 🙂 si eram si mica, mica, pe-atunci.

Mi-a placut mult sa cantam impreuna “Cheek to cheek”.

Share this