Inaintea semifinalei

   16/02/2008

Bine v-am gasit, dragii mei!
Zilele astea am fost emotionata si agitata. Provicialii si cu mine suntem in concurs in seara aceasta, la selectia nationala Eurovision 2008, dupa cum stiti, cu piesa lui Eduard Carcota – Seven Days.

Am fost aseara la repetitii si am fost foarte placut impresionati de calitatea sunetului, de amabilitatea oamenilor si de profesionalismul echipei.

Un singur lucru ma intristeaza: pe perioada de vot din seara aceasta, era programat un recital al Orchestrei Radio condusa de maestrul Ionel Tudor. Orchestra s-a pregatit de saptamani, a scris partituri, a repetat impreuna cu solistii insa anumiti concurenti (care reusesc sa se ascunda destul de bine), cu o nesimtire iesita din comun, au inceput sa comenteze decizia televiziunii romane de a acorda acest moment orchestrei conduse de Ionel Tudor (care este unul dintre cei mai mari muzicieni ai Romaniei), si asta pentru ca fiul sau se afla in competitie. S-au rostit cuvinte urate la adresa familiei Tudor de catre oameni care probabil nici nu stiu unde se afla Do pe portativ. Asta ma intristeaza mai mult decat credeti!

Mi-as fi dorit ca oamenii sa fie calmi, obiectivi, sa aiba discernamant, sa se gandeasca la faptul ca, sa reprezinti Romania la Eurovision, este o responsabilitate foarte mare si ca TREBUIE sa dam posibilitatea publicului si juriului sa aleaga, intr-adevar, cea mai buna piesa, prin fair-play!

Imi doresc ca, in seara aceasta, sa fiti mandri de noi, sa ne votati, si sa ne vedem in finala, saptamana viitoare.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi. Azi am nevoie mare de voi.

Ne vedem la TVR !

Share this