Internetul – lovely place, un loc unde poti fi cine vrei tu.

   04/06/2009

Asta s-au gandit cativa useri cand au inceput sa pretinda ca sunt altcineva.

Si-au facut cont pe Hi5 sau alte site-uri de acest gen si raspund in numele persoanei a caror identitate au furat-o.
Asta mi s-a intamplat si mie. Stiti ca nu sunt genul de om care sa faca scandal, si stiti ca de fiecare data incerc sa rezolv situatiile cat se poate de calm.

Insa de data aceasta s-a sarit calul prea urat, si, oricat am sperat ca aceasta persoana sa fie o domnisoara cu usoare dereglari de personalitate, cu mici probleme de integrare sau de comunicare cu colegii sau prietenii de la bloc, se pare ca m-am inselat, se pare ca, din nou, este un lucru planificat si rau intentionat, menit sa ma denigreze, sa ma claseze in alt context decat cel real.

In primul moment cand am descoperit profilul ei pe Hi5 m-am amuzat teribil si am zis ca este, probabil, o admiratoare careia i-ar placea sa traiasca in locul meu, pana cand am aflat ca si raspunde in locul meu, cu tupeu si, fara pic de remuscari, afirma ca e chiar… eu, incepand sa dea din informatiile de pe site-ul meu pe care le-a copiat integral si le-a pus pe profil, impreuna cu poze. In continuare nu am vrut sa reclam acest abuz in speranta ca va realiza ca nu e bine ce face, insa promit ca de azi am sa rad de pe fata pamantului orice astfel de profil rau intentionat.

Va rog sa nu va lasati pacaliti de astfel de persoane pe viitor. Singurele profile valabile sunt cele indicate pe www.paulaseling.ro sau paulaseling.worpress.com, iar adresa mea, oficiala, de Hi5 este: http://paulaseling1.hi5.com.
Va multumesc.

In continuare cred ca fiecare dintre noi primeste, la un moment dat, ceea ce merita. Nu am niciun dubiu ca si persoanele acestea rau intentionate vor culege ce seamana, la momentul potrivit.

Dumnezeu are grija de asta.
Atentie mare si la poze fake, montaje lucrate in photoshop in care se pune chipul meu si trupul altcuiva. Pentru orice dubii, nu ezitati sa intrebati pe forum, veti primi raspunsurile pe care le cautati.
O zi buna.

Share this