Marea lansare

   12/06/2009

Miercuri, 10 iunie, a fost o zi foarte grea care s-a incheiat cu lansarea albumelor “Culeg vise” si ”Believe”, la Silver Church. Nu stiu cati dintre voi ati fost la Silver Church, locul este incredibil, este exact ce mi-am dorit pentru lansare: un amestec de nou si vechi.

Dupa o zi pe care am petrecut-o la Antena 1 pentru o filmare la o noua emisiune de divertisment, am ajuns la Casa de cultura a studentilor in jurul orei 18.00, pentru probele de sunet. Eram foarte obosita si stresata, insa cum am ajuns acolo, am inceput sa ma simt mai bine. Nu am apucat sa mai ajung acasa sa ma schimb pentru ca probele de sunet au durat pana spre ora 20.00 cand deja au inceput sa vina oameni. Dar nu a contat: dupa cum spunea si Paul Nanca, important e sa ne simtim bine. 🙂

Vreau sa stiti ca cei de la Fundatia Culturala Phonix: Paul Nanca, Norica, Ionut, Marian, Esme, au muncit zile in sir pentru ca acest nou inceput sa aiba o seara de lansare asa cum merita. Le sunt profund recunoascatoare si indatorata.

Totodata, colegii mei: Madalina, Anuca, Dan Pirici, Marian Georgescu, Radu, Andrei Tudor, au petrecut ore in sir pentru punerea in scena, din punct de vedere muzical, a spectacolului. Cu totii au muncit enorm si nici nu stiu cum as putea sa-i rasplatesc.

lansare

lansare2

lansare3

lansare4

lansare5

lansare6

Proiectiile si creatia video apartin lui Tom, care a simtit exact mesajul pieselor si l-a transmis si prin imagini.

Recunosc ca mi-a fost teama de aceasta seara pentru ca in momente de tensiune si de stres, intotdeauna ma gandesc la ce e mai rau.
Stiam ca multi dintre voi, cei de pe forum, voiati sa veniti stiam ca unii chiar si-au planificat sa fie prezenti, asa ca… asteptam.
Fara sa imi dau seama, in 20 de minute, sala s-a umplut, si oamenii continuau sa vina. Am inceput sa ma gandesc daca era totul pregatit, daca toate lucrurile vor functiona cum au fost planificate. In fine… ce-o fi, o fi, si m-am aruncat pe scena. Nici nu am simtit cand am ajuns la finalul primei parti si mi-am dat seama ca oamenii se simteau bine, ba chiar, unii dintre ei stiau versurile pieselor deja, le cantau cu mine.

La piesa “Hey you” l-am avut invitat pe Victor Solomon, ii multumesc mult pentru ca si-a facut timp sa inregistreze chitara la cateva piese si sa cante alaturi de noi, la lansare.

A fost frumos. Pentru toti cei care au vrut sa vina si nu au putut, vreau sa stiti ca v-am simtit alaturi.
Am sa va fac si un montaj cu cele mai frumoase imagini, in curand.

Share this