O saptamana plina!

   27/05/2008

Marti, 20 mai, am avut unul dintre cele mai frumoase spectacole de pana acum, la Liceul de Arte din Baia Mare, unde m-am intors sa cant, dupa multi ani, alaturi de un fost coleg de scoala, un super pianist si un bun prieten: Sergiu Tuhutiu.
M-am simtit ca in timpul examenelor de pian pe care le sustineam in sala de spectacole a liceului acum multi ani pentru ca, in public, au fost majoritatea profesorilor mei de muzica si mai ales Tilca Mariana, draga mea profesoara de pian.
Video sergiu tuhitiu
Spectacolul a fost pian–voce, si Sergiu a fost senzational. Am cantat multe cantece noi, am cantat si dintre cele vechi si am simtit, din nou, ca amandoi ne-am gasit locul. Publicul a fost emotionant.

Pe data de 23 mai am fost invitati sa sustinem un recital la Chisinau, in cadrul exceptional al aniversarii companiei Creator Art si am plecat de acolo cu gandul la noii prieteni pe care ni i-am facut si cu nostalgia revenirii.

Multumim lui Iurie Bors pentru amabilitate, profesionalism si pentru momentele de incantare pe care ni le-a oferit prin muzica Tarafului Creator Art pe care l-am ascultat cu mare placere.

La Cluj, pe 24 Mai, lucrurile au fost foarte clare. Ca de fiecare data, publicul a fost cald si frumos, ne-am simtit doriti si ascultati. Am fost intr-o formula incompleta, caci Andrei era plecat la Eurovizion, dar publicul de pe terasa Marty (gazda noastra) a putut sa se bucure de o formla inedita, caci frumoasa noastra Anuca a completat cu succes partiturile de sintetizator si efecte. Suntem extrem de incantati de evolutia ei si tin s-o felicit pentru interes si daruire.
Vreau sa-l felicit si pe Liviu Bocaniala pentru muzica pe care ne-a oferit-o, alaturi de Heidi, in deschiderea recitalului nostru, si speram sa ne revedem si sa ne “reauzim” curand.
Mult success!

Ioana Sandor, Ludovic, Dan Marius… O surpriza frumoasa pe care ne-ati facut-o la Baia Mare, pe 25 mai! Mi-a facut mare mare placere sa va revad! Mi-ati dat un plus de energie, vazandu-va, de pe scena ;-).
La multi ani Dan Marius !

Iotzo, cuvintele sunt prea putine … Intr-o zi o sa ma revansez cumva.

Share this