Roaga-te.

   02/11/2011

Vorbeam, la un moment dat, despre semne, despre dualitatea sufletului, despre imbinarea extremelor in eul fiecaruia. Pendulul interior genereaza, mereu, efecte secundare aproape antagonice. Este sortita esecului incercarea de a intui sensul lucrurilor care-ti contureaza deciziile si, daca inca mai speri sa prevezi efectul faptelor tale, poate ca nu ai inteles ca sufletul tau n-a depasit inocenta, se afla, undeva, pe o cale unde nu are totdeauna puterea de a asimila invatamintele divine. Daca-ti faci planuri “de unul singur”, vei simti ironia sortii, ca o lectie a sferelor inalte. Cu totii patim asta.

Esti mic, suntem mici, si nimeni nu are dreptul sa puna la indoiala sensul vremurilor, motivul intamplarilor, ceasul inimilor. Nimeni nu poate afla incotro se indreapta duhul negurilor si nici daca ti-e scris sau nu, sa invingi chemarea intunecata. Nu poti decat sa te rogi sa fii ales pentru lucrarile divine. In rest, viata ta poate sa se indoaie frumos doar daca poti sa rogi Spiritul bun sa aiba mila…

Cerul gaseste metotde sa invete lumea CALEA DREAPTA care face Soarele sa ramana in cercul sau, luna sa zambeasca timid si lumina sa vina spre noi. Fara Planul Divin, nimic nu ar fi. Daca ti-e rau, daca ti-e bine, roaga-te. Vei intra in gratiile lumii.

Daca simti ca EL te vede, inseamna ca te iubeste. El te vede oricum, dar nu lasa sa simti asta decat daca tu vrei asta. Roaga-te sa-L vezi in tot ce faci. Roaga-te sa–ti ghideze pasii, si te vei simti eliberat. Roaga-te sa simti bratele Sale in jurul tau si vei intelege ca si viata ta e importanta.

Roaga-te!

Share this