Sala Polivalenta, 14 Septembrie

   31/08/2006

Ne-am īntors de ceva vreme de la Mamaia unde vă mulţumesc că aţi fost alături de mine.

Recunosc, mi-a plăcut să revad scena Teatrului de Vară din Mamaia, după atāta vreme… Şi mi-a plăcut ce-am simţit alături de Big Band-ul Radio (şi se pare că şi vouă 🙂 )

By the way, ce impresie v-au făcut concurenţii? Credeţi că jurizarea a fost corecta ?
Sunt foarte curioasă…

Ei bine, mă simt datoare să clarific o informaţie care e posibil să fi ajuns la voi puţin deformat.

Este vorba de spectacolul de la Sala Polivalentă din 14 Septembrie.
Spectacolul este realizat de Event Horizon si are ca scop strāngerea de fonduri pentru copiii bolnavi de SIDA din Romānia.

Am fost invitată să cānt, pe această scenă, trei, patru piese īmpreună cu trupa mea. Este posibil ca, la una dintre piese, să participe corul One Voice din Suedia.

După cum aţi văzut, pe TVR a īnceput să ruleze un videoclip la o piesă compusă special pentru acest proiect de către un artist suedez (Brad V. Johnson) – Love Still Runs Free şi care este interpretată de: Mihaela Mihai, Andra, Alexandra Ungureanu, Cristina de la Impact, Emanuel, Brad V. Johnson, Mihai Onila, Nico, Mihai Trăistariu şi eu.

Sper că acest eveniment săā€“şi atingă scopurile pentru că aceşti copii chiar au nevoie de ajutor. Pe cāţiva dintre ei i-am cunoscut la Constanţa acum căteva săptamāni şi am rămas foarte impresionată: sunt nişte copii frumoşi, simpli, amuzanţi, plini de vise şi de proiecte de viitor…

Trebuie să vă mai spun că tratamentul lor costă, lunar, īn jur de o mie de euro…

Tot pentru strāngerea de fonduri se va scoate pe piaţă o compilaţie cu cāteva piese ale artiştilor sus menţionaţi…

Cam asta ar fi, am ţinut să vă pun īn tema că… nu ştiu de unde s-a născut ideea că acest concert ar fi al meu, īn totalitate.

Īn rest, totul bine.

Vă mulţumesc şi salut cu drag!

Share this