Se mai intampla

   05/02/2009

Bun gasit , din nou!

Va multumesc tuturor de urari si de gandurile bune pe care le-ati lasat pe site.
A inceput sa treaca, pe nesimtite, si din anul cel nou. Ma intristez, pentru ca eu stiam ca timpul trece cu alta viteza, si pana nu demult, faceam foarte multe lucruri, acum abia ce ma trezesc si soarele dispare.
Anul nou aduce tot felul de sperante si planuri. Sper ca lucrurile sa se intample, pentru voi toti, asa cum va doriti, sper ca anul acesta sa va aduca multa bucurie si satisfactii.

Stiu ca e greu, uneori, sa fii optimist, cand lucrurile nu se intampla asa cum iti doresti. Dar asta e viata, o surpriza, si lucrurile frumoase sunt tot surprize, si cele mai putin frumoase, la fel.

In urma cu aproape patru ani am fost contactata, prin Fundatia Culturala Phoenix, de Parintele Adrian de la Mitropolia Olteniei pentru a sustine un concert pentru copiii cu dizabilitati aflati in grija Asociatiei Vasiliada. Proiectul era mai amplu si, pe langa strangerea de fonduri, scopul acestor intamplari era sa aratam lumii ca acesti copii au foarte multe lucruri de oferit, ca sunt speciali si frumosi, ca lipsa graiului si a auzului lor palesc pe langa frumusetea sufletelor lor.

Copiii au un cor ‘de ingerasi’, cum li se spune, numit ANGHELOS, pun in limbajul semnelor, diferite cantece, colinde, cantece sfinte. Este un lucru extraordinar ceea ce pot sa faca, si pentru cei care nu inteleg despre ce e vorba, iata, un exemplu aici.

Concluzia este ca si cei fara grai pot sa cante, si cei fara auz pot sa simta muzica si magia unei clipe. Imaginatia este drumul spre lumea ideala, si, cine stie, poate ca ei stiu sa auda muzica ingerilor.

De atunci incerc sa ma implic in fiecare an, in proiectele lor si sper sa conteze lucrul acesta pentru ei.
Pentru cei care doresc sa se implice, va spun, din suflet, ca a face un lucru bun pentru altii iti aduce mult mai multa bucurie decat atunci cand il faci pentru tine insuti.

ASOCIATIA VASILIADA
RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001, deschis la BCR Jiul Craiova.
www.AsociatiaVasiliada.ro

Share this