Un nou videoclip

   05/05/2009

Ei, iata ca am ajuns si la capatul acestui drum anevoios, dar frumos, al finalizarii primului album pe care l-am lucrat integral: text, compozitie, orchestratie si productie, album inregistrat si mixat in studioul Unicorn Records. Am avut mare noroc sa intalnesc, in drumul meu, oameni care sa-mi usureze si sa-mi imbogateasca munca, incepand cu prietenii din trupa mea (Radu, Alex, Andrei, Dan, Madalina si Anuca), continuand cu voi, cei de pe site, ca sa nu mai vorbesc de familiile de la Baia Mare si Brasov.

Multumesc Fundatiei Phoenix, lui Paul Nanca, pentru toate sfaturile bune ;-). Imi doresc mult sa ajunga la voi faptul ca fiecare cantec de pe acest album este lucrat cu mare dragoste si daruire, pe parcursul a peste cinci ani. Fiecare cantec are o poveste pe care o veti putea citi chiar pe coperta albumului.

Masterizarea albumului “Culeg vise” a fost facuta la Silver Sound Studios (www.silversound.biz), inginer de sunet Alexander “Maxim” Hardinghaus. Inutil sa spun ca profesionalismul, implicarea si promptitudinea echipei germane m-au facut sa ma simt mai aproape de Europa. Multumesc Maxim, pentru ca ai dat albumului sclipirea de care avea nevoie. Am avut, totodata, marea bucurie sa descopar ca muzica pe care am compus-o pentru acest album a trecut de barierele de limba. Maxim m-a rugat, inainte sa afle ca acest album este inregistrat si in limba engleza, sa-i trimit albumul nou pentru a-l promova in Germania. I-am spus “sigur”, ce era sa fac? 🙂

Miercuri dimineata la Razvan si Dani ati putut vizualiza pentru prima data videoclipul piesei “Ochii tai”, piesa extrasa de pe acest album. Am emotii pentru ca sunt multe lucruri de care depinde drumul unui cantec, mai ales daca este produs de o casa mica de productie precum Unicorn Records. Eu sper sa va faca placere sa il vedeti, noua ne-a facut mare placere sa-l filmam pentru voi, in primul rand pentru ca a fost o intreaga aventura, si in al doilea rand pentru ca m-am gandit mereu la voi, in timpul filmarii.

Am filmat langa o cariera de piatra si am petrecut o jumatate de zi umbland prin padure in cautarea unui loc foarte special pe care Radu l-a gasit pe internet, in niste poze. Nu a fost un lucru foarte placut nici pentru tocurile mele, nici pentru picioarele mele, insa-i musai sa faci un sacrificiu cand vrei sa iasa bine. 😉

Ca din intamplare, cu mai mult de o jumatate de an in urma, tot Radu a “descoperit” un pian rosu, intr-o sala deosebita, langa Brasov. Stiam ca trebuie sa-l folosim intr-o filmare, arata prea frumos, asa ca iata ca a venit si momentul lui si sincer, imaginile cu pianul rosu sunt printre preferatele mele.

In ceea ce priveste filmarea din apa, va las sa va ganditi cam cum credeti ca a fost facuta.

Share this