Video jurnal - Paula Seling
1372
post-template-default,single,single-post,postid-1372,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Video jurnal

In urma cu aproape un an am inceput un fel de video blog , prin care voiam sa va arat cum se compune un cantec, momente de la repetitii, momente din cariera si viata “muzicala”. Ideea s-a dezvoltat pe parcurs si, pentru ca noul album pe care vi-l ofer se adreseaza si publicului strain, necunoscator de limba romana, am crezut ca ar fi bine ca filmarile sa le realizez in engleza stiind ca majoritatea dintre voi sunteti vorbitori ai acestei limbi .

Nu uitati de lansarea albumului “Culeg vise” care va avea loc pe data de 10 iunie la “Silver Church”. Recunosc, albumul este foarte personal, ma reprezinta in totalitate, este exact asa cum am dorit si cum am simtit, este sincer si dedicat voua. De aceea am considerat ca este momentul sa reiau aceasta forma de comunicare cu voi.

Wellcome to my “video blog”. 😉