Weekend-ul asta

   14/05/2008

Calatoria la Baia Mare a fost ca o gura de aer proaspat. M-am distrat dimineata pentru ca, in timpul emisiunii de la National TV, mi-a “scapat” un “turneu”, si Radu m-a ironizat putin pe tema asta. Evident, nu poti considera “turneu” o calatorie pana la Baia Mare si apoi la Timisoara, chiar daca eu m-am simtit ca in vacanta.

Am tinut sa amintesc de “Ursuletul de Aur”, vestitul festival pentru copii organizat de D-na Bentu, una dintre persoanele care m-au ajutat sa devin ceea ce sunt. Acum, la Baia Mare, mi-a fost colega de juriu, alaturi de profesoara mea de canto din liceu. Am avut bucuria sa descopar ca viitorul muzicii romanesti este pe maini bune. Nu a fost usor sa asculti si sa notezi 150 de copii intr-o zi jumate. Mi-a facut mare placere sa–mi reamintesc cum a fost cand am cantat prima oara pe aceasta scena. Felicitari Palatului Elevilor Baia Mare pentru ca a pastrat “viu” Ursuletul de Aur.

De la Baia Mare am ajuns la Timisoara, cu mari emotii. Stiam ca spectacolul va fi in aer liber, in piata, cu multi oameni, cu asteptari diferite. Pe scena m-am simtit ca intr-o sala de spectacol. Multumesc, Timisoara, pentru tot ce mi-ai daruit, din nou, in seara de 11 Mai.

Iata cateva imagini din timpul duetului cu Albano.

Share this