Zbor peste toate

   30/10/2008

Ieri am zburat. Am primit o invitatie, de la Kiss TV, sa zbor cu parapanta si nu am stat deloc pe ganduri. Nu sunt nebuna, ci, pur si simplu, mi-am implinit visul de a zbura din nou.

Senzatia este incredibila, zborul iti aduce revelatii. De sus, lucrurile importante din viata par mult mai apropiate.

Sus, viitorul si visele lui sunt la o aruncatura de bat, te simti si mai important pentru oamenii dragi care te asteapta la aterizare, iti vine sa asculti vantul si sa canti.

Am decolat de pe un deal langa Bunloc, judetul Brasov, am alergat, pe deal in jos, de mi-au sarit capacele, ca sa ne luam zborul, si senzatia e ciudata , pentru ca fugi cat te tine, cu capul inainte, iar instinctul de conservare te face sa te-ntrebi ce ti-a trebuit, dar tie-ti place, apoi parapanta te trage brusc in spate, instructorul pune frana, apoi fugi iar si, pana sa iti dai seama ca esti in aer, iti vezi picioarele alergand ridicol in aer, in incercarea de a atinge pamantul si, pana te dezmeticesti din automatismul pe care ti l-ai creat in minte repetand vorbele instructorului, tu esti mult deasupra padurii si aerul te poarta peste toate.
Video parapanta
A fost o zi in care am redescoperit ca cea mai mare inspiratie mi-o dau locurile frumoase din natura, oamenii dragi, lumea nealterata de oameni care au uitat sa vada cand si cum de s-a facut toamna.

Am multe sa va povestesc.

Share this