Zile toride

   18/07/2008

“Ce mica-i vacanta mare, si ce dor mi-a fost de ea …”

Vacanta mea mare nu vrea sa vina la mine vara asta. Treaba, treaba si iar treaba, pregatiri de lansare, poze, mixuri si remixuri…

Poate ca multi dintre cei care viziteaza site-ul nu stiu de ce nu am lansat albumul pierdut inca si simt nevoia sa le spun ca mai e putin si vor avea doua albume continand variantele in limba engleza si romana ale pieselor acestui album, dar si cateva piese mai noi pe care le-am compus in ultima perioada (Tu nu vezi, Just you) sau piese pe care mi le-ati cerut voi(I believe – Departe). Este un album foarte bun, facut dinr-un amestec de sentimente si senzatii. Este, de departe, cel ma bun si cel mai complet album, unitar si plin de substanta. Incep sa inteleg ce inseamna sa compui matur, sa orchestrezi original si sa cauti noi intelesuri in lucrurile care te inconjoara, in firea omeneasca.

Albumul nu are titlu si… astept sugestii din partea voastra pe forum. Titlul ar trebui sa fie original, usor de gasit pe internet si.. sa ma reprezinte. Astept sa vad imaginea mea in ochii vostri.

Din studio, cu drag,
Paula

Share this